IMG 5614 EDIT

„Venta Windows“ Lietuvoje tapo „NorDan“

Naujas pavadinimas gali keisti iš esmės viską arba visiškai nieko. „Venta Windows“ tai lėmė fokusavimąsi į aliuminio gamybą ir reikšmingą postūmį link „Tobulo bendradarbiavimo“ principų.

Nuo pat įkūrimo 2006 m., „NorDan“ grupės dukterinė įmonė Lietuvoje buvo žinoma UAB „Venta Windows“ pavadinimu, o jos uPVC bei aliuminio produktai buvo gaminami naudojant to paties pavadinimo prekės ženklą.

Praktiška ir atpažįstama

2020 m. sausio 1 d. bendrovė oficialiai pasikeitė savo pavadinimą į UAB „NorDan“. Šiuo pokyčiu pasidžiaugė ir jos vykdomasis direktorius Giedrius Žilėnas:

„Iš praktinės pusės, pakeitus pavadinimą, mums tapo žymiai lengviau pristatyti save ir savo atstovaujamas vertybes. Taip pat dabar mus tapo žymiai lengviau atpažinti dėl pačio „NorDan“ prekės ženklo žinomumo.“

Šiuo metu UAB „NorDan“ Norvegijos ir Švedijos rinkoms tiekia uPVC ir aliuminio langų bei durų sprendimus. Šįmet sulaukus teigiamų rezultatų, buvo pradėta svarstyti plėtra į naujas rinkas.

„Nepaisant iššūkių, susijusių su koronavirusu, 2020 m. sulaukėme gerų rezultatų. Būtent tuo ir norime remtis, todėl ieškome galimybių, kaip būtų galima savo produktus pristatyti kitose, „NorDan“ svarbiose rinkose, pavyzdžiui, Jungtinėje Karalystėje, Airijoje ir Danijoje“, – sakė G. Žilėnas.

Simbolinis reikšmė

Vykdomojo direktoriaus manymu, pavadinimo pakeitimas ir išsikelti nauji tikslai vėl padidino organizacijos motyvaciją judėti į priekį.

„Šis pokytis turi ir simbolinę reikšmę. Bendrovei, gyvuojančiai nuo 2006 m., tai yra labai svarbus įvykis, kuris taps dar reikšmingesniu dėl pradėtos aliuminio produktų gamybos. Tai – praktiškai nauja pradžia visai įmonei" – sako G. Žilėnas.

Nepaisant pakeisto pavadinimo, „Venta Windows“ Norvegijos ir Baltijos šalių rinkose ir toliau bus laikomas aukščiausios kokybės uPVC produktų prekiniu ženklu.

liep. 02, 2020
Grįžti atgal

NorDan · Rinkoje pirmaujanti langų ir durų gamintoja