Ndg ukraine support

„NorDan“ išreiškia paramą Ukrainai

„NorDan“ įmonių grupė solidarizuojasi su Ukraina ir jos žmonėmis.

„NorDan“ yra tarptautinis verslas, veikiantis keliose šalyse, daugiausia – Europoje. Su siaubu stebime jau mėnesį besitęsiančius įvykius Ukrainoje. Palaikome šalių, kuriose dirbame, vyriausybių paskelbtas sankcijas Rusijai ir remiame pasaulio bendruomenės teikiamą humanitarinę pagalbą.

Europos ir pasaulinės tiekimo grandinės dėl karo Ukrainoje susiduria su padidėjusiais trikdžiais. „NorDan“ koncernas bei dukterinės įmonės atidžiai seka situaciją.

„NorDan“ įmonių grupė neturi tiesioginio tiekėjo Rusijoje ar Ukrainoje. uPVC tiekiamas iš gamintojų Vokietijoje, Danijoje, Lenkijoje, aliuminis – iš gamintojų Švedijoje. Mūsų vertinimu, žaliavos ir medžiagos, naudojamos langų bei durų gamyboje, nėra kilusios nei iš Rusijos, nei iš Ukrainos.

Konfliktų metu ypač nukenčia ir ilgalaikes traumas patiria nekalti vaikai. „NorDan“ glaudžiai bendradarbiauja su tarptautine organizacija „Gelbėkit vaikus“. Dėl vykstančio karo koncernas skirs papildomą piniginę paramą organizacijos „Gelbėkit vaikus“ teikiamai humanitarinei pagalbai Ukrainoje ir kaimyninėse šalyse.

kov. 23, 2022
Grįžti atgal

NorDan · Rinkoje pirmaujanti langų ir durų gamintoja