Nor Dan NLCC

Tapome Norvegijos-Lietuvos prekybos rūmų nariais

Balandžio mėnesio pabaiga sutapo su UAB „NorDan“ narystės Norvegijos-Lietuvos prekybos rūmuose (NLCC) pradžia. Tapome daugiau nei 100 Norvegijos ir Lietuvos verslo įmonių vienijančios organizacijos nariais.

„Neabejoju, kad narystė NLCC mūsų įmonei atvers naujų perspektyvų, abipusio bendradarbiavimo galimybių ir kompetencijų. Nekantraujame aktyviai dalyvauti NLCC organizuojamuose renginiuose, seminaruose ar konferencijose, susipažinti ir užmegzti ir ryšius su kitais NLCC nariais. Įsitrauksime diskutuojant šiandien „NorDan“ aktualiomis temomis – tvarių ir kokybiškų langų ir durų sprendimų namams, skaitmenizacijos, socialinės atsakomybės, kibernetinės saugos ir kt. Taip pat norime prisidėti prie Skandinavijos verslo ir skandinaviškos verslo kultūros Lietuvoje skleidimo. Dalyvausime ir įgyvendinant prasmingas socialines iniciatyvas“, – kalbėjo UAB „NorDan“ direktorius Giedrius Žilėnas.

NLCC įkurta 2009 m. Lietuvoje veikusių norvegiško kapitalo verslo įmonių ir jų atstovų iniciatyva. Organizacijos prioritetai – atstovauti savo narių interesams, organizuoti įvairias veiklas nariams, sudaryti galimybes jiems užmegzti kontaktus, bendradarbiauti ir vystyti verslą kartu.

NorDan · Rinkoje pirmaujanti langų ir durų gamintoja