ND Covid 19 banner LT

„Turim veikti kartu, lengviausia tai padaryti – skiepijantis“

Puikūs vasariški orai bei atostogų sezonas leido atsikvėpti nuo karantino suvaržymų, atgauti jėgas ir pasiruošti artėjančiam rudeniui. UAB „NorDan“ rudens sezonas paprastai būna pats aktyviausias. Toks jis bus ir šiais metais – jau dabar fabriko Mažeikiuose apkrovimas suplanuotas keliems mėnesiams į priekį.

Dėl COVID-19 situacijos visame pasaulyje šaltojo sezono laukiama su nerimu. UAB „NorDan“ tikisi, kad galimus iššūkius padės suvaldyti per pandemiją išmoktos pamokos, taip pat darbuotojų vakcinacija.

„Augantys užsakymai ir gamybos apimtys parodė, kad pandemijos metu sugebėjome prisitaikyti prie būtinų saugaus darbo taisyklių ir netgi pasiekti rekordinių gamybos rezultatų. Tačiau negalime atsipalaiduoti bei pamiršti saugotis. Džiaugiuosi, jog įmonėje darbuotojų imunizacija siekia 70 proc. Kolegas ir toliau skatiname skiepytis, tad, tikiuosi, rudenį pasitiksim dar saugesni kaip komanda“, – kalbėjo UAB „NorDan“ direktorius Giedrius Žilėnas.

Šiuo metu COVID-19 situacija UAB „NorDan“ yra stabili. Tai leidžia dirbti pilnu pajėgumu, vykdyti įsipareigojimus klientams ir priimti naujus užsakymus.

Darbuotojų sveikata ir jų saugumas išlieka prioritetu, todėl atidžiai stebimi sergamumo rodikliai šalyje, o organizuojant darbą vadovaujamasi Vyriausybės rekomendacijomis.

„Kova su pandemija yra maratonas. Paskutiniai kilometrai dėl nuovargio yra sunkiausi. Skirtumas tik tas, kad jeigu maratoną dar gali įveikti ir vienas, tai pandemijos – ne. Turim veikti kartu, lengviausia tai padaryti – skiepijantis. Taip apsaugosime save bei artimuosius, galėsime užtikrinti darbų tęstinumą rudenį ir pajamas“, – sakė G. Žilėnas.

rugp. 16, 2021
Grįžti atgal

NorDan · Rinkoje pirmaujanti langų ir durų gamintoja